Hoe kan ik helpen

Iedereen helpt mee!

Iedereen helpt mee!

Veel mensen die onze verhalen horen en de website lezen, laten ons weten dat ze de projecten van de AJMPD graag willen ondersteunen. Dit kan op verschillende manieren.

We hopen dit jaar 10.000 euro bij elkaar te sparen. Helpt u mee?

Met dit geld worden nieuwe computers aangeschaft voor het lokaal waar computeronderwijs wordt gegeven. Om gedegen computeronderwijs te geven zijn goede, werkende computers onmisbaar. 

In de klas een nieuwe PC, daar helpen we graag aan mee!’

Met zijn allen kunnen wij het verschil maken tussen hoop en wanhoop. Dit jaar vliegen de Wilde Ganzen weer voor ons, dat betekent dat zij het bedrag dat wij binnenhalen vermeerderen met 50%. Als u 1 euro geeft, maken de Wilde Ganzen er 1,50 van, dat gaat dus extra hard. Doet u mee?!

Rekeningnummer (IBANnummer): NL87 INGB 0007 0338 64

Een financiële bijdrage, hoe klein ook, is van wezenlijk belang om de toegang tot onderwijs voor jongeren in Burundi te verbeteren. Voor de duurzaamheid van het project is een maandelijkse bijdrage bijzonder gunstig.

Als stichting zijn we hard op zoek naar mensen en bedrijven die onze stichting structureel willen ondersteunen. Als u maandelijks of per kwartaal geld overmaakt naar EJO Burundi geeft dat een solide basis voor het project.

U kunt meedenken en meebidden. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, initiatieven en alle vormen van hulp. Vindt u het leuk eens mee te helpen bij een van de activiteiten die wij organiseren? Hebt u ideeën over manieren om fondsen te werven? Wij horen graag van u!

Boeken kopen via Youbedo.com

Bij de site www.youbedo.com kunt u boeken kopen. Net als bij andere bekende internetbedrijven.

Het mooie van Youbedo is dat 12% van de verkoop voor goede doelen bestemd is, en EJO-Burundi staat ook op de lijst!

Bestelt u dus voortaan uw (studie-)boeken via www.youbedo.com, en selecteer EJO-Burundi tijdens het bestelproces.

Gratis doneren via doelshop.nl

EJO Burundi is te vinden op doelshop.nl

Wie zich aanmeldt bij deze site kan bij heel veel online-aankopen een donatie doen aan EJO Burundi zonder dat het de koper ook maar een cent kost.

Lees de instructie goed en kies EJO Burundi als uw doel. Op jaarbasis levert dit een leuk bedrag op voor onze stichting en het kost u helemaal niks!

 

ds_logo_kleur-slogan

 

Particuliere ontwikkelingsinitiatieven krijgen vaak de kritiek te horen dat zij van verre afstand bedenken wat er in een ontwikkelingsland nodig zou zijn.
Aangezien wij wekelijks in contact staan met het comité in Burundi, weten wij exact wat er nodig is.
Wij bedenken niet zelf wat nodig is, maar horen van onze Burundese collega’s wat de noden zijn en spelen daar zo goed en zo snel mogelijk op in.

SAM_0156